GOSTOL-GOPAN d.o.o. Nova Gorica
ADRESA PREDUZEĆA: Prvomajska ul. 37, 5000 Nova Gorica
WEB STRANICA: http://gostolgroup.eu/
BROJ ZAPOSLENIH: 175/235 “GOSTOL” grupa

 

OPIS PREDUZEĆA

»Equipment of successfull bakers.« – »Oprema uspješnih pekara«
GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je pružatelj sveobuhvatnih rješenja za industrijske pekare. Naše karakteristike su potpuna prilagodljivost potrebama kupaca, 70 godina iskustva u pekarskoj industriji i tehnički i tehnološki savršena oprema za srednje i velike industrijske pekare.
Optimalna rješenja za pekare planira stručno osoblje grupe GOSTOL, koje posluje inovativno, fleksibilno i profesionalno. Vlastito odjeljenje za istraživanje i razvoj je pokretačka snaga preduzeća, a isto prati potrebe tržišta i korisnika te u saradnji sa drugim odjeljenjima u preduzeću priprema optimalno sveobuhvatno rješenje za pekaru, prilagođeno potrebama kupaca. Ova sveobuhvatna rešenja omogućavaju korisnicima da u potpunosti automatizuju pečenje različitih vrsta hljeba sa visokim kapacitetom i drugih pekarskih proizvoda, dnevno, 24 sati dnevno, 7 dana u sedmici.
Gostol industrijske linije za središnje i velike pekare ističe:
  • visoki stepen automatizacije,
  • fleksibilnost,
  • uštede energije,
  • inovacije,
  • automatizacija,
  • savjetovanje i potpora kod tehnološkog procesa proizvodnje hljeba odn. pekarskih proizvoda.
Referentne pekare koje proizvode hljeb i druge pekarske proizvode nalaze se širom svijeta; u Gostol industrijskoj pekarskoj opremi proizvode se hljeb i drugi pekarski proizvodi u Sloveniji, Finskoj, Norveškoj, Belgiji, Italiji, Litvaniji, Rumuniji, Poljskoj, Nemačkoj, SAD, Rusiji, Ukrajini, Moldavija, Kazahstanu, Gruziji i brojnim drugim zemljama. GOSTOL – GOPAN d.o.o. Nova Gorica je visoko izvozno orijentisano preduzeće koje godišnje generiše preko 95 % realizacije prodaje sa projektima za kupce izvan Slovenije.

 

SLOBODNA RADNA MJESTA

Mašinski inženjeri, elektroinženjeri i programeri ubrajaju se među naše ključno osoblje. Njihova znanja i saradnju trebamo u svim procesima koji se odvijaju u preduzeću.  Mogu biti komercijalisti, mogu učestvovati u projektovanju, u tehnologiji, u konstruiranju, u razvoju, u automatizaciji, u proizvodnji, u kontroli kvaliteta, kao vođe projekata…