LasertehnikMarfin, d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Cesta k Tamu 63, 2000 Maribor
WEB STRANICA: www.lasertehnik.si
BROJ ZAPOSLENIH: 45
E-ADRESA: kadri@lasertehnik.si
OPIS PREDUZEĆA
Lasertehnik je slovenačko preduzeće iz Maribora sa 17 godina iskustva u oblasti laserskog rezanja, savijanja limova te dodatne obrade, koja uključuje i robotsko zavarivanje. Poslujemo sa klijentima iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Usluge rezanja se vrše na vrhunskim laserskim mašinama sa kojima zadovoljavamo potrebe čak i najzahtjevnijih klijenata. Naime, možemo obezbjediti čak i rezanje nestandardnih dimenzija odnosno dužina do 8.000 mm, širina do 2.500 mm, te debljina do 25 mm. Rezane dijelove savijamo na snažnim mašinama za savijanje do maksimalne dužine 6.000 mm i pritiska 500 tona i varimo sa izuzetnim robotom za zavarivanje proizvođača ABB.                                                                                                                                            Poseban naglasak dajemo uređenoj i čistoj radnoj sredini te bezbjednosti i zaštiti na radu. Svaki pojedinac u procesu za nas je važan, a isto tako cijenimo marljive radnike, samostalnost, pozitivan odnos prema radu i životnoj sredini.

SLOBODNA RADNA MJESTA

Zaposlenje nudimo radnicima u proizvodnji i logistici. Odgovarajući kandidati su oni koji nisu zadovoljni sa organizacijom rada i radnim uslovima u Bosni, te koji su spremni da se prilagode dobro uređenoj radnoj sredini i usvoje evropske standarde rada i kvaliteta. Za pošten i kvalitetan rad isplaćujemo platu iznad slovenačkog prosjeka.
Od kandidata očekujemo:
prilagodljivost, sposobnost učenja i odgovornost. Takođe očekujemo od kandidata da se prilagode slovenačkoj društvenoj sredini, nauče radne procedure i slovenački jezik u razumnom roku (3 mjeseca) i samostalno i odgovorno rade svoj posao.