LasertehnikMarfin, d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Cesta k Tamu 57, 2000 Maribor

WEB STRANICA: www.lasertehnik.si

BROJ ZAPOSLENIH: 50

E-ADRESA: [email protected]

OPIS PREDUZEĆA

Lasertehnik je slovenačko preduzeće iz Maribora sa 19 godina iskustva u oblasti laserskog sečenja i savijanja limova te dodatne obrade, koja uključuje i robotsko zavarivanje.

Poslujemo sa klijentima iz Slovenije, Austrije, Mađarske, Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Usluge sečenja obavljamo na vrhunskim laserskim mašinama i na taj način zadovoljavamo potrebe i najzahtjevnijih stranaka.
Specializovani smo i za lasersko sečenje limova nestandardnih dimenzija dužine do 8.000 mm, širine do 2.500 mm, te debljine do 25 mm. Laserom isečene komade savijamo na snažnim mašinama za savijanje do maksimalne dužine 6.000 mm i pritiska 500 tona te zavarujemo pomoću najsavremenijeg robota za zavarivanje proizvođača ABB.

Posebno ističemo uređenost i čistoću u našoj radnoj sredini kao i sigurnost i zaštitu na radu.

Svaki pojedinac u našem radnom procesu nam je važan i zbog toga nam je medjusobno poštovanje od velikog značaja.
Cenimo samostalne i marljive radnike sa pozitivnim odnosom prema radu, koji su spremni da se prilagode našoj radnoj i društvenoj sredini

SLOBODNA RADNA MESTA

  • pomoćnik ili operater na mašini za lasersko sečenje,
  • pomoćnik ili operater na mašini za savijanje/presi,
  • proizvodni tehnolog,
  • ručna i mašinska dodatna obrada metala.

Cenimo samostalne i marljive radnike sa pozitivnim odnosom prema radu, koji su spremni da se prilagode našoj radnoj i društvenoj sredini

Nudimo više različitih radnih mesta u obradi industrijskih limova.

Prvenstveno smo zainteresovani za pojedince sa iskustvom na mašinama za lasersko sečenje, na mašinama za savijanje limova, u pripremi proizvodne tehnologije i slično.

Ako ste mladi i još nemate iskustva prednost vam je stručna sprema mašinski inženjer, mašinski tehničar ili druga stručna sprema mašinskog smera.

Ukoliko ste odlučili, da se zaposlite van domovine i spremni ste, da naučite strani jezik, prilagodite svoj život novoj okolini, uklopite se u dobro uređenu radnu sredinu i usvojite evropske standarde reda, rada i kvaliteta onda je naša firma pravo mesto za vas.

Posebno ističemo uređenost i čistoću u našoj radnoj sredini, kao i sigurnost i zaštitu na radu. Svaki pojedinac u našem radnom procesu nam je važan i zbog toga nam je medjusobno poštovanje od velikog značaja.

Za pošten i kvalitetan rad isplaćujemo zaradu iznad slovenačkog proseka.

OD KANDIDATA OČEKUJEMO:

Samostalnost, prilagodljivost, sposobnost učenja i odgovornost.
Takođe očekujemo od kandidata, da se prilagodi slovenačkoj društvenoj sredini, nauči radne procedure i slovenački jezik na nivou osnovne komunikacije u periodu probnog rada od 3 meseca.