Mikrografija trgovina d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto,
PE Banja Luka, Dunavska 1C, 78000 Banja Luka
WEB STRANICA: www.mikrografija.si
BROJ ZAPOSLENIH: 60

 

OPIS PREDUZEĆA

Mikrografija je savjetodavno i razvojno orijentisano preduzeće.  Nudimo sveobuhvatna rešenja i usluge koje su orijentisane na kompjuterizaciju poslovnih procesa, kao i rešenja za elektronsko skladištenje (pohranu) i upravljanje dokumentima unutar procesa. Također obezbjeđujemo masovnu digitalizaciju i prikupljanje podataka iz različitih vrsta dokumenata.
Na tržištu smo prisutni od 1992. godine i praktično pomažemo u stvaranju slovenačkog tržišta u oblasti upravljanja dokumentima i skladištenja istih, a kao jedan od vodećih dobavljača smo prisutni na nekim stranim tržištima. Rešenja koja nudimo su fleksibilna i testirana u različitim okruženjima i industrijama.
Kada se ne bavimo razvojem i dizajnom usluga i rešenja koja bi bila idealna za naše kupce, tada se posvetimo našim zaposlenima koji su srž naše organizacije. U preduzeću nastojimo održavati zdrave odnose, o ćemu svjedoči sticanje punog certifikata Porodici prijateljskom preduzeću. Više o tome možete pročitati na sljedećem linku.
Ukratko, ako vam upravljanje dokumentima u poslovnom okruženju uzrokuje glavobolju, onda nazovite nas. Uklonićemo ga zajedničkim snagama.

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • IT tehničar,
  • vođa projekata,
  • veći broj radnika u pripremi – snimatelja dokumentarne građe (skeneri),
  • prodajni savjetnici