Petrol, Slovenska energetska družba, a.d., Ljubljana
ADRESA PREDUZEĆA: Dunajska cesta 50, 1000 Ljubljana
WEB STRANICA: www.petrol.si
BROJ ZAPOSLENIH: 1608
 

 

OPIS PREDUZEĆA

 

Petrol je najveće slovenačko energetsko preduzeće, najveći slovenački uvoznik, najveće slovenačko preduzeće prema prihodima, a istovremeno i jedno od najvećih preduzeća slovenačkih trgovačkih društava. Među “velike” svrstava se kako prema vrijednosti aktive i stvorenih čistih prihoda te dobiti, tako i prema broju zaposlenih i akcionara.
Centralnu poslovnu djelatnost društva predstavlja trgovanje naftnim derivatima, gasom i ostalim energentima. Radi se o poslovnom području u kojem Petrol stvara više od 80 posto svih prihoda od prodaje, a na slovenačkom tržištu dostiže takođe vodeći tržišni udio. Istovremeno Petrol trguje i sa robom za široku potrošnju i sa uslugama sa kojima stvara preostalih nešto manje od 20 posto prihoda.
Najveći dio poslova Petrol za sada realizuje na slovenačkom tržištu. Raspolaže sa prepoznatljivom krovnom robnom markom i drugim prepoznatljivim proizvodnim odnosno uslužnim markama (npr. Petrol klub, Hip-Hop, TipStop). Preduzeće takođe ima snažan tržišni i finansijski položaj. Razgranata i moderna maloprodajna mreža je apsolutna konkurencijska prednost Petrola.
Misija:
U Petrolu sa zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brinemo o pouzdanom i ekonomičnom ljubaznom snabdijevanju potrošača u Sloveniji u na tržištima JI Evrope. Putem razgranate mreže benzinskih pumpi vozačima nudimo sve što trebaju za bezbjedan i udoban put.
Privredi i lokalnim zajednicama obezbjeđujemo cjelovito energetsko snabdijevanje, a domaćinstvima nudimo svu energiju koju trebaju za kuću – u kuću.
Vizija:
Postati nosilac kvalitete i razvoja cjelovite ponude energetike i “convenience” modela benzinskih servisa u JI Evropi s natprosječno zadovoljnim kupcima.

 

SLOBODNA RADNA MJESTA

 

 

  • Prodavač
  • prodavač za gastronomiju
Očekujemo:
ljubaznost i komunikativnost
želju za rad sa strankama
prodajni stav – fokus
smisao za red i čistoću
urednost, preciznost i odgovornost
Nudimo:
dinamičan i raznolik posao
stimulativnu i redovnu platu
stručnu pomoć te mogućnost karijernog razvoja i obrazovanja
mogućnost ličnog i stručnog usavršavanja