VOC Celje, vzdrževanje in obnova cest d.d.
ADRESA PREDUZEĆA: Lava 42, 3000 Celje
WEB STRANICA: www.voc-celje.si
BROJ ZAPOSLENIH: 340

 

OPIS PREDUZEĆA

 

 

Mi smo jedno od najvećih građevinskih preduzeća u Sloveniji. Bogato iskustvo, stručni tim, stalno uvođenje novih tehnologija i materijala omogućavaju nam da izgradimo objekte za kvalitetniji sutra. Bez nas, dan ne počinje na putevima, bez nas se u biblioteci ne upali svjetlo i bez nas ne uđete u autobus.
DJELATNOSTI
Građenje                                                                                                                                                                                                                                                                             Građevinsko smo preduzeće o brojni objekti koje smo izgradili u prošlosti danas govore sami za sebe. Oni služe svojoj namjeni i izvršavaju misiju za koju su namijenjeni. Gradimo puteve, raskrsnice, kružne raskrsnice, pilotske zidove, kanalizaciju, postrojenja za prečišćavanje, vodovode i gasovode, kao i sve niske građevinske objekte, uključujući mostove i vijadukte. Poseban naglasak stavljen je na asfaltiranje kod vlastitih projekata i za druge investitore. Stručno osoblje sa dugogodišnjim iskustvom i vlastitom opremom omogućilo nam je izgradnju najzahtjevnijih mostova i vijadukta.
Održavanje  
Obezbjeđujemo siguran i nesmetan saobraćaj u celjskoj i koruškoj regiji. Tijekom cijele godine, uključujući zimsku službu, održavamo više od 2.000 kilometara nacionalnih i lokalnih puteva, trotoara i pešačkih staza. Naša profitna jedinica obnavlja i gradi sve ove objekte.
Ugradnja asfalta
Osnova za kvalitetno održavanje su odlični i napredni materijali. Naši vlastiti proizvodni kapaciteti omogućavaju nam da pružimo sve vrste mješavina asfalta i cementa. Bavimo se ručnim i mašinskim polaganjem asfalta i kombinovanom ugradnjom svih vrsta asfaltnih smjesa i stabilizacije cementa. Signalizacija                                                                                                                                                                                                                                                                Jedinica Prometne signalizacije posluje u okviru kompanije VOC Celje, dd, naša osnovna djelatnost je pravilno označivanje i izvršavanje zatvaranja puteva, instalacija vertikalne saobraćajne signalizacije (saobraćajnih znakova) i opreme i crtanje podnih oznaka. Istovremeno, pripremamo nacrte saglasnosti i dozvola za državni i lokalni nivo
Gradimo život!

SLOBODNA RADNA MJESTA

 

  • TESAR,
  • ZIDAR,
  • ASFALTER