LifeClass, ISTRABENZ TURIZEM d.d.

ADRESA PREDUZEĆA: Obala 33, Portorož SLOVENIJA
WEB STRANICA: www.lifeclass.net
BROJ ZAPOSLENIH: 490
E-ADRESA: teja.stegel@lifeclass.net, kristina.radovic@lifeclass.net
OPIS PREDUZEĆA
 … uzmite si vrijeme …
Uzmite si vrijeme za sebe i za svoje najmilije. Uzmite si vrijeme za važne i ujedno lijepe stvari u životu. U hotelima LifeClass ćete pronaći udobnost, toplinu i doživljaj. Mi ćemo se pobrinuti za vaše blagostanje, opuštanje i savršen odmor.
Međunarodni lanac hotela LifeClass nudi usklađenu cjelinu hotelskih, ugostiteljskih, wellness i kongresnih usluga koje prati bogata kvalitetna dopunska ponuda. Lanac hotela odlikuju visokokvalitetne usluge i produkti naglašeni ličnom notom koju dobijaju gosti u svim restoranima LifeClass. Naše osoblje je poznato po gostoprimstvu, profesionalnosti, tačnosti i posvećenosti gostima.
LifeClass nisu samo odlični hoteli i prvoklasna usluga. Uvijek su povezani sa prirodnom sredinom, koja je obogaćena kulturnim elementima. Ljudi, običaji, istorija i atrakcije važni su faktori koji označavaju pojedine destinacije i izdvajaju ih među sobom. Zato vas LifeClass vodi kroz različite doživljaje …
Dobrodošli u Svijet zdravih doživljaja.
Tim LifeClass Portorož poziva u svoju stručnu i pozitivnu radnu sredinu saradnika/cu, koji/koja će imati priliku raditi u profesionalnom kolektivu sa fokusom na zdrav život. On/ona će izgraditi svoju ličnost i profesionalnost. Brinuće o vrhunskim gastronomskim doživljajima te oduševljavati goste Svijetom zdravih doživljaja.

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • POMOĆNIK VOĐE KUHINJE – zadužen za slastičarnu,
  • KUVAR,
  • POSLASTIČAR,
  • KONOBAR,
  • SOBARICA – ČISTAČICA