LES-MMS, d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Cesta na Bokalce 40, 1000 Ljubljana
WEB STRANICA: www.xxxlesnina.si; www.moemax.si
BROJ ZAPOSLENIH: 650
E-ADRESA: www.superdelo.si
OPIS PREDUZEĆA
MÖMAX
Brend koji je relativno mlad, ali kod nas već dobro poznat i popularan, koji je poznat po svojoj smjelosti i različitosti. Mömax koncept možemo opisati sa riječima moderan, trendovski, raznovrstan i raznolik. Inspiracija i najrazličitije ideje u pogledu boravka poznate su pod prepoznatljivim sloganom “I odmah izgleda bolje”! koji je u Mömaxu predstavljen u obliku cjenovno povoljnih i dobro razmatranih stambenih rješenja.
Skoro svakog mjeseca Mömax iznenađuje sa novim bojama i stilovima, a isto tako oduševljava i sa sviježim, smjelim i često provokativnim marketinškim pristupom koji je takođe važan dio strategije razvoja i pozicioniranja marke Mömax na slovenačkom tržištu. Na taj način želimo stupiti u kontakt i sa mlađim dijelom populacije koja brzo živi, misli i kupuje, ali je kod toga ipak promišljena, koja ima u detalje izražen vlastiti stil, kojeg, ipak, sa veseljem brzo mijenja. Sve ovo je dio ponude Mömaxa u Sloveniji.

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • MONTER NAMJEŠTAJA
Zadaci: montaža i sastavljanje namještaja, isporuka i unos namještaja, čitanje nacrta, mjerenja kod kuće
Od kandidata očekujemo: radna iskustva u oblasti montaže namještaja, ručne vještine i agilnost, radišnost, urednost, pouzdanost i vozačku dozvolu B kategorije                                                                                                                                                                                                                                                         Kandidatima nudimo zanimljiv i samostalan rad, mogućnost obrazovanja i profesionalnog razvoja.