TKK PROIZVODNJA KEMIČNIH IZDELKOV d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Srpenica 1, 5224 Srpenica
WEB STRANICA: w
ww.tkk.si
BROJ ZAPOSLENI
H: 214
E-ADRESA: info@tkk.si
OPIS PREDUZEĆA
Grupa TKK Proizvodnja kemičnih izdelkov d.o.o. je aktivna u oblasti građevinske hemije u više od šezdeset zemalja u svijetu. Sa svojim kćerinskim preduzećima u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Bugarskoj i Rusiji, vodeće je ime u Jugoistočnoj Europi u oblasti proizvodnje zaptivnih masa, poliuretanskih pjena, ljepila i hemijskih dodataka u građevinskoj industriji. U 70 godišnjoj tradiciji preduzeće je steklo ugled proizvođača visokokvalitetnih proizvoda, što jasno potvrđuje rast prihoda preduzeća.
ŠTA OČEKUJETE OD NOVIH SARADNIKA?
Posebno tražimo čovjeka sa voljom za rad, velikom mjerom odgovornosti i aktivnosti. Očekujemo marljive kandidate, one, koji su orijentisani na rezultate i istovremeno pozitivno orijentisane ličnosti.
ŠTA NUDITE SVOJIM ZAPOSLENIMA?
Pošto je naš cilj rast prodaje iz godine u godinu, u preduzeću TKK d.o.o. vam nudimo dugoročno zaposlenje. Za vaš rad ćete biti plaćeni po redovnoj osnovi, a za ohrabrenje nagrađeni ličnom ocjenom. Redovno osposobljavanje i obrazovanje predstavlja sastavni dio zaposlenja. Radićete u kolektivu u kojem se trudimo da održimo dobre međusobne odnose, tako da svi mogu da računaju na pomoć saradnika.
 

SLOBODNA RADNA MJESTA

U preduzeću TKK d. o. o. želimo zaposliti nove saradnike za:
– rad na zahtjevnim mašinama i linijama u proizvodnji.