SPAR Slovenija d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana, Slovenija

WEB STRANICA: www.spar.si

BROJ ZAPOSLENIH: 4701

EMAIL: [email protected]

 

OPIS PREDUZEĆA

Deo smo međunarodnog lanca Spar trgovina, koji je danas prisutan skoro na svim kontinentima: u Evropi, Africi, Južnoj Americi, Australiji i na Bliskom i Dalekom Istoku. Međunarodna saradnja donosi brojne prednosti u trgovačkoj ponudi, razvoju i znanju. Prvu trgovinu smo otvorili odmah posle proglašenja nezavisnosti Republike Slovenije i do sad smo postali jedna od najvažnijih prehrambeno trgovačkih firmi u Sloveniji. U Sloveniji imamo otvorenih već 102 trgovine.

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • Mesar
  • Pekar
  • Pomoćni pekar
  • Kuhar
  • Pomočnik kuhara
  • Radnici u skladištu

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA?

Najvažnije je, da naši saradnici imaju odgovoran i pozitivan odnos do rada. Očekujemo, da su posvećeni uspehu i da su im blizu vrednosti, koje su i nama: poverenje, pouzdanost, ljubaznost, pripadnost preduzeću, odgovornost, stručnost, međusobno poštovanje i otvorena komunikacija. Shvatajući, da saradnici zajednički stvaraju uspeh preduzeća i da su jedna od naših značajnih konkurentnih prednosti, želimo u svom kolektivu one, koji pokazuju želju po stalnom učenju i prihavatanju novih izazova.

ŠTA NUDIMO NAŠIM RADNICIMA? 

Naša želja je, da se naši sradnici dobro osećaju i da su zadovljni na svom radnom mestu. Naša najvažnija vrednsot je poverenje, zato se stalno trudimo, da radnicima nudimo sigurno i poštovano radno okruženje, raznovrstne i zanimljive zadatke, primerenu platu, mogućnosti za napredovanje i mogućnost usklađivanja profesionalnog i privatnog života. Svi zaposleni se obravnavaju skladno sa svojim interesima, ciljevima i željama, sa usmerenim obrazovanjem povećavamo njihovu efikasnost i podstičemo inovativnost.