Engrotuš d.o.o.
 
ADRESA PREDUZEĆA: Cesta v Trnovlje 10 a, 3000 Celje, Slovenija
 
WEB STRANICA: www.tus.si
 
BROJ ZAPOSLENIH: 3.000
 
EMAIL: [email protected]
 
OPIS PREDUZEĆA

Tuš je slovenački trgovinski lanac preko 30 godina. Svakog dana u više od 100 Tuš prodavnica i 42 Tuš drogerije uslužujemo brojne kupce koji cene kvalitet i privlačnu ponudu lokalnih proizvoda. Zadovoljni potrošači nam se rado vraćaju, bilo da je to u maloprodaji, veleprodaji ili poslovnim jedinicama Cash&Carry.

SLOBODNA RADNA MJESTA
  • Mesar u poslovnoj jedinici (po Sloveniji).
  • Komisionar u skladišno-distributivnom centru u Celju.

 

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA?

Tuš traži savesne i vredne saradnike sa pozitivnim odnosom prema radu. U naš kolektiv pozivamo osobe koje znaju šta podrazumeva rad s ljudima i koje sa nama dele vrednosti kao što su odgovornost, poštenje, saradnja, poštovanje i efikasnost. Zaposleni u Tušu su ogledalo preduzeća koje kupcu želi da ponudi prijatno iskustvo kupovine i ljubazne usluge. Zato smo uvek spremni da učimo.

 

ŠTA NUDIMO NAŠIM RADNICIMA?

Tuš su njegovi zaposleni. Stupićete u prijatno radno okruženje koje donosi mnoge zadatke i odgovornosti, ali i prilike. Svesni smo da je zdravo, bezbedno, prijatno i stimulativno radno okruženje jedan od osnovnih elemenata uspeha preduzeća. Mi smo preduzeće vredno poverenja, koje neprestano brine o napretku zaposlenih koji su spremni na nove izazove u svojoj karijeri. Biće nam drago da postanete deo naše priče