POMGRAD , gradbeno podjetje d.d. (Skupina Pomgrad)

ADRESA PREDUZEĆA: Bakovska ulica 31, 9000 Murska Sobota, Slovenija

WEB STRANICA: www.pomgrad.si

BROJ ZAPOSLENIH: 780

EMAIL: [email protected]

 

OPIS PREDUZEĆA

Kao jedno od vodećih preduzeća Pomgrad grupe, Pomgrad d.d. se ubraja u najveća slovenačka građevinska preduzeća i najveća građevinska preduzeća jadranskog regiona koja se odlikuju stručnošću i nude vrhunska građevinska rešenja, kao i kompletnu podršku projektima, od osmišljavanja do realizacije.

Imamo bogato dugogodišnje iskustvo u oblasti građevinarstva, izvođenja različitih projekata i saradnje sa domaćim i inostranim javnim i privatnim naručiocima. Svoja znanja i iskustva, koja redovno usavršavamo, delimo sa poslovnim partnerima sa kojima sarađujemo. Ponosni smo na sopstvene materijale i opremu, kao i na obučeni kadar koji nam omogućava stručno izvođenje postavljenih ciljeva. Sve ovo potvrđuje više priznatih sertifikata koji naš rad stavljaju u međunarodni kontekst. Pored pomenutog, ponosni smo i na dugoročan i pošten odnos sa naručiocima i podizvođačima.

Obučeni smo za izgradnju najzahtevnijih objekata, a specijalizovana preduzeća u Grupi omogućavaju nam izgradnju svih vrsta objekata visokogradnje i niskogradnje:

stambeni objekti, poslovni objekti, turistički objekti, industrijski objekti, garaže, montažne hale, sportski objekti, ulice, dubinsko bušenje, geomehanička ispitivanja, duboki temelji, pilotiranje, sidrenje brda, horizontalno bušenje, mlazno injektiranje, mostovi, objekti za premošćavanje, kanalizacioni sistemi, uređaji za prečišćavanje, vodovodi i gasovodi, melioracija, regulacija vodotokova…

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • Operater teške građevinske mehanizacije (Očekivana stručna sprema: uverenje oper. za tešku građevinsku mehanizaciju, stručna škola i kurs)
  • Zidar (Očekivana stručna sprema: srednja stručna sprema, niža stručna sprema građevinskog smera)
  • Stolar (Očekivana stručna sprema: srednja stručna sprema, niža stručna sprema građevinskog smera)
  • Operater na mašini (Očekivana stručna sprema: Srednja stručna sprema odgovarajućeg smera, nacionalna stručna kvalifikacija za asfaltera, ispit za operatera na mašini)
  • Vozač kamiona (Očekivana stručna sprema: Srednja stručna sprema saobraćajnog smera ili nacionalna stručna kvalifikacija za vozača)
  • Bravar (Očekivana stručna sprema: srednja stručna sprema metalurškog smera/bravar)
  • Asfalter (Očekivana stručna sprema: niža stručna sprema/osnovna škola sa radnim iskustvom)

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA? 

Od novih saradnika očekujemo: osnovna znanja koja su potrebna za obavljanje poslova na radnom mestu, zanimanje za posao, samoinicijativnost, predanost i preciznost, spremnost za sticanje novih znanja, da vole rad na terenu i timski rad, dobru komunikaciju…

ŠTA NUDIMO NAŠIM RADNICIMA? 

Našim radnicima nudimo:

Redovnu platu, isplatu regresa, kvalitetnu radnu opremu, adekvatnu zaštitu od sunca, mogućnost korišćenja objekata za godišnji odmor preduzeća, poklone za decu…