Fenolit d.d.
 
ADRESA PREDUZEĆA: Breg pri Borovnici 22a, 1353 Borovnica, Slovenija
 
WEB STRANICA: www.fenolit.si
 
BROJ ZAPOSLENIH: 120
 
EMAIL: [email protected]; [email protected]
 
OPIS PREDUZEĆA

FENOLIT d.d. iz Borovnice (Vrhnika) je preduzeće sa sedamdesetogodišnjom tradicijom u oblasti proizvodnje i obrade sintetičkih masa, lepila i smola. Preduzeće je brzorastuće i bavi se visoko-tehnološkim uslugama iz oblasti hemije. Ulaganjem u razvoj i tehnologiju, procesna znanja i automatizaciju proizvodnje gradimo inovativne, visoko kvalitetne proizvode. Fenolit d.d. je međunarodno poznat po svojoj inovativnosti. Većinu (80%) prometa preduzeće ostvaruje prodajom na tržištima EU i SAD-a. Trenutno imamo 120 zaposlenih, od toga velik deo predstavljaju saradnici hemijskih, tehnoloških i drugih tehničkih profila (inženjeri, tehnolozi, kadar sa višom i visokom kvalifikacijom).

SLOBODNA RADNA MJESTA

Za saradnju sa perspektivnim, obrazovanim osobljem otvoreni smo u svim poslovnim segmentima, posebno u vezi sa:

  • organizacijom, planiranjem i vođenjem proizvodnih procesa,
  • razvojem i tehnologijom,
  • kontrolom proizvoda i sirovina, 
  • tehničkim i drugim službama.

Za perspektivnog kandidata uvek se može naći odgovarajuća pozicija!

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA?

Ako se smatrate odgovornim i pouzdanim, otvorenim za kreiranje i realizaciju novih poslovnih prilika, nemate zdravstvena ograničenja i niste kažnjavani, imate vozačku dozvolu B kategorije, najmanje V. ili viši stepen obrazovanja hemijske ili neke druge tehničke struke, slobodno nam se javite i pošaljite svoju biografiju.

 

ŠTA NUDIMO SVOJIM RADNICIMA?

Sa zainteresovanim kandidatima organizovaćemo intervju i prezentaciju.

Izabranim kandidatima interna kadrovska služba će srediti dokumentaciju i operativno pomoći u ishođenju dozvole za boravak i rad. Prvi ugovor o radu biće ponuđen na godinu dana, sa probnim radom do 6 meseci i mogućnošću zapošljavanja na neodređeno vreme. Nudimo kreativan posao i mogućnost trajnog usavršavanja u oblasti rada.

Radno vreme: puno radno vreme, 40 sati nedeljno; radi se u jednoj do tri smene, u zavisnosti od radnog mesta i procesa rada.

Plata je konkurentna i u proseku nešto viša od konkurentnih preduzeća u našoj delatnosti. Visina i struktura plate dogovaraju se individualno sa kandidatima. Svim zaposlenim firma dodatno uplaćuje i u dodatni, tzv. treći penzioni fond. Firma svakodnevno obezbeđuje topli obrok i povraćaj putnih troškova za vožnju na radno mesto u visini od 0,18 €/km.