Cimos

ADRESA PREDUZEĆA: Cimos Koper, Marežganskega upora 2, 6000 Koper

WEB STRANICA:  www.cimos.eu

EMAIL: [email protected]

OPIS PREDUZEĆA

Cimos, s više od četrdesetogodišnjom tradicijom u automobilskoj industriji, danas je neizostavan partner mnogobrojnih svjetskih proizvođača automobila. Njegovih devet proizvodnih lokacija raspoređeno je po Balkanu, što mu obezbjeđuje odlično polazište za opskrbu montažnih linija svojih kupaca po cijeloj Evropi.

Cimos se, kao ključni član grupe TCH od maja 2017. godine potpuno fokusira na razvoj i proizvodnju turbopunjača i pogonskih sistema uopšte, koji predstavljaju velik izazov budućnosti automobilske branše. Pristupanjem grupi TCH Cimos je stekao dodatni strateški položaj i prepoznatljivost u svojoj djelatnosti. Danas je to preduzeće s mrežom kupaca, dobavljača i zaposlenih postalo globalno, višejezično i multikulturno.

Dugogodišnji je partner svjetski priznatih automobilskih proizvođača kao što su Aston Martin, Audi, BMW, Daimler, Ford, Porsche, Toyota, Volvo, VW… i sarađuje u sistemskim rješenjima s najvećim svjetskim dobavljačima BMTS Technology, BorgWarner TurboSystems, Continental, Garrett, Magna, ZF/TRW. Cimos stvara rješenja koja pokazuju kako se pomoću inovativnog dizajna proizvoda, upotrebom alternativnih materijala i izvora energije može doprinijeti optimizaciji proizvodnje naših proizvoda i smanjenju emisije.

Mnogim ulaganjima u znanje i opremu Cimos nastoji da u nekoliko godina ostvari svoj cilj – da postane prvi dobavljač komponenti za turbopunjače u svijetu.

“Let’s make things happen, stay motivated… running ahead!”

SLOBODNA RADNA MJESTA

  • Projektant – tehnolog proizvodnih procesa u mehaničkoj obradi i ljevaonici,
  • elektro – održavalac,
  • mehaničar,

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA?

Tražimo strast u području proizvodne tehnologije u livarstvu i mehaničkoj obradi proizvoda, posvećenost najvišim standardima kvaliteta svojih proizvoda, brigu i odgovornost prema održavanju mašina i opreme i obezbjeđivanju nesmetanog procesa proizvodnje, želju i odgovornost prema vođenju zaposlenih i grupa u našim fabrikama u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.

ŠTA NUDIMO SVOJIM RADNICIMA?

  • Razvoj karijere u dinamičnom okruženju automobilske industrije.
  • Saradnju s najboljima: Aston Martin, Audi, BMW, Daimler, Ford, Porsche, PSA (Citroen / Peugeot), Toyota, Volvo, VW in BMTS Technology, BorgWarner TurboSystems, Continental, Garrett, Magna, ZF/TRW.
  • Učenje i rad u multikulturnom timu zaposlenih i rukovodilaca.
  • Vrhunsku mašinsku opremu i softver.
  • Privlačan finansijski plan.
  • Zaposlenje na neograničeno vrijeme sa željom za zajedničkim stvaranjem vizije preduzeća.