ISKRA MEHANIZMI, d.o.o.

ADRESA PREDUZEĆA: Lipnica 8, 4245 Kropa, Slovenija

WEB STRANICA: www.iskra-mehanizmi.si/

EMAIL: [email protected]

 

OPIS PREDUZEĆA

Mi smo preduzeće sa šezdeset godina iskustva u područjima finomehanike, elektromehanike i elektronike, s vlastitim razvojem i prodajom kompleksnih sistema, proizvoda i tehnologija, potpuno usmjereno u izvoz. Među naše glavne djelatnosti spadaju automobilska industrija, medicina i aparati.

Automobilska industrija – sa znanjem i iskustvima u području mehatronike nudimo rješenja po mjeri sve zahtjevnijih kupaca u automobilskoj industriji.
Medicina – proizvodi za medicinu usklađeni su sa zahtjevima standarda ISO13485 i agencije FDA.
Aparati – proizvodimo male aparate za domaćinstvo, kao i proizvode za ličnu njegu.
Industrijski proizvodi – program brojila, satni sistemi, mehanizmi. U svjetskom mjerilu prepoznatljivi smo kao kvalitetan i konkurentan proizvođač različitih elektromehaničkih proizvoda.

SLOBODNA RADNA MJESTA

Društvo ima 650 zaposlenika u Sloveniji i oko 130 u BIH. Nudimo vam priliku da zajedno s nama ostvarite svoje profesionalne ambicije. Želimo popuniti svoje potrebe za tehnolozima, programerima procesa, NES programerima, rukovodiocima projekata, konstrukterima, alatničarima, proizvodnih radnicima (Kamnik), radnicima na štanc-mašinama (Lipnica).

ŠTA OČEKUJEMO OD NOVIH SARADNIKA?

Fleksibilnost, proaktivnost, inovativnost, pouzdanost i korektnost.

ŠTA NUDIMO SVOJIM RADNICIMA?

Piknik za zaposlene i penzionere, Djed Mraz, kapaciteti za odmor, timske nagrade, nagrade za projekte (I&I, kaizen), aktivnosti promocije zdravlja na radu, parking.